MARTIJN PUNT

SENIOR PARTNER

Zijn praktijk is gericht op de ontvlechting van professionele samenwerkingsverbanden (corporate litigation). Hij begeleidt met grote regelmaat clienten bij de onderhandelingen over uitkoop, uittreding en voortzetting van ondernemingen.

lees meer

HUIB VAN HAPERT

SENIOR PARTNER

Mr Huib van Hapert is mede – oprichter en partner van Punt & Van Hapert Advocaten. Hij is bij uitstek procesadvocaat. Sinds 1997 pleit hij met succes in de rechtszaal. Van Hapert houdt zich bezig met ontslagrecht, personen- en familierecht en bouwrecht.

lees meer

MARJOLEIN VAN VLIET

Marjolein houdt zich met name bezig met het ontslagrecht. Marjolein is advocate van werkgevers en werknemers. De eerste groep behoeft assistentie bij de cruciale ‘dossieropbouw’. Ondernemers roepen haar hulp ook in bij problemen met de Arbeidsinspectie.

lees meer

RUBEN KAATEE

Ruben Kaatee staat ondernemingen bij in verband met uiteenlopende geschillen, waarbij hij zich onder meer richt op commerciële contracten, aansprakelijkheidsvraagstukken en beslaglegging.

lees meer

EVELINE LONDEMAN

Eveline heeft in 2015 haar rechtenstudie voltooid aan de Universiteit Maastricht. Zij heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid voltooid, als de Master Nederlands recht. Daarbij heeft zij de profielen privaatrecht en strafrecht gevolgd.

lees meer

PATRICIA SPEIJER

Patricia heeft zich per 1 december 2018 aangesloten bij Punt & Van Hapert Advocaten en maakt deel uit van de sectie ‘Ondernemer en Echtscheiding’. Zij is voorheen werkzaam geweest als familierecht-advocaat. lees meer

MARLOES BAKKER

Marloes Bakker is sinds 2013 werkzaam bij Punt & Van Hapert Advocaten als secretaresse / office-manager.

lees meer

STÉPHANIE KOOPS

Stéphanie Koops is sinds augustus 2017 werkzaam bij Punt & Van Hapert Advocaten als secretaresse / office-manager.

lees meer