martijn punt

MARTIJN PUNT

SENIOR PARTNER

Zijn praktijk is gericht op de ontvlechting van professionele samenwerkingsverbanden (corporate litigation). Hij begeleidt met grote regelmaat clienten bij de onderhandelingen over uitkoop, uittreding en voortzetting van ondernemingen.

lees meer

Huib van Hapert

HUIB VAN HAPERT

SENIOR PARTNER

Mr Huib van Hapert is mede – oprichter en partner van Punt & Van Hapert Advocaten. Hij is bij uitstek procesadvocaat. Sinds 1997 pleit hij met succes in de rechtszaal. Van Hapert houdt zich bezig met ontslagrecht, personen- en familierecht en bouwrecht.

lees meer

Marjolein van Vliet

MARJOLEIN VAN VLIET

Marjolein houdt zich met name bezig met het ontslagrecht. Marjolein is advocate van werkgevers en werknemers. De eerste groep behoeft assistentie bij de cruciale ‘dossieropbouw’. Ondernemers roepen haar hulp ook in bij problemen met de Arbeidsinspectie.

lees meer

RUBEN KAATEE

PARTNER

Ruben Kaatee staat ondernemingen bij in verband met uiteenlopende geschillen, waarbij hij zich onder meer richt op commerciële contracten, aansprakelijkheidsvraagstukken en beslaglegging. lees meer

Eveline Londeman

EVELINE LONDEMAN

Eveline heeft in 2015 haar rechtenstudie voltooid aan de Universiteit Maastricht. Zij heeft zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid voltooid, als de Master Nederlands recht. Daarbij heeft zij de profielen privaatrecht en strafrecht gevolgd.

lees meer

valerie vd vliet

VALÉRIE VAN DER VLIET

Valérie van der Vliet is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij Punt & Van Hapert Advocaten. Valérie houdt zich bezig met het adviseren en procederen in de ondernemingsrechtelijke en commerciële praktijk.

lees meer

TOM DE BRUIN

Tom de Bruin is sinds 2019 werkzaam bij van Punt & Van Hapert advocaten. Tom staat ondernemers bij met conflicten binnen de organisatie / vennootschap, contractuele aansprakelijkheidskwesties en het vastgoedrecht.

lees meer

carmen

CARMEN DE KONING

Carmen de Koning is sinds 1 december 2019 verbonden aan Punt & Van Hapert Advocaten. Ze adviseert voornamelijk cliënten in omgangs-, gezags- en alimentatiezaken.

lees meer

Marloes Bakker is als secretaresse / office-manager bij Punt & Van Hapert Advocaten werkzaam. Ze ondersteunt het team en houdt het kantoor draaiende. Marloes zit achter haar computer en lacht naar de camera.

MARLOES BAKKER

Marloes Bakker is sinds 2013 werkzaam bij Punt & Van Hapert Advocaten als secretaresse / office-manager.

lees meer

Stephanie is werkzaam bij Punt & Van Hapert advocaten. Ze heeft blond haar, rode lippenstift en een zwart colbert aan. Ze zit aan een bureau en op de achtergrond is een kast te zien met een plant.

STÉPHANIE KOOPS

Stéphanie Koops is sinds 2017 werkzaam bij Punt & Van Hapert Advocaten als secretaresse / office-manager.

lees meer