Patricia Speijer

Patricia heeft zich per 1 december 2018 aangesloten bij Punt & Van Hapert Advocaten en maakt deel uit van de sectie ‘Ondernemer en Echtscheiding’. Voordat zij bij Punt & Van Hapert Advocaten in dienst trad, is zij buiten de randstad eveneens werkzaam geweest als familierecht-advocaat. Toch bleef de stad Amsterdam – waar zij vandaan komt – lonken en was een terugkeer vanzelfsprekend.

Patricia kan u begeleiden bij onder meer uw echtscheiding, alimentatiekwesties, de echtelijke woning (zoals het verkrijgen van vervangende toestemming voor de verkoop hiervan) en voor- en achternaamswijzigingen.

Bij de familierechtelijke kwesties houdt Patricia goed de belangen en de menselijke aspecten van uw zaak in de gaten. Zij voert in dit verband ook regelmatig viergesprekken. Hierbij zijn de advocaten van beide partijen aanwezig en proberen zij tijdens het gesprek de geschillen in kaart te brengen, maar ook eventuele oplossingen bespreekbaar te maken. Een viergesprek kan daarbij conflictvermijdend werken en sneller tot een oplossing leiden.

Contact: patriciaspeijer@pvhadvocaten.nl

Patricia Speijer is een medewerker bij Punt en van Hapert advocaten. Ze is gespecialiseerd in Ondernemer en Echtscheiding. Ze staat op de afbeelding met haar handen over elkaar schuin tegenover de camera. Ze heeft lang zwart en lacht naar camera. Ze heeft een zwarte trui aan en staat tegen een witte achtergrond.