Rechtsgebieden

Punt & Van Hapert Advocaten staat u bij op de volgende rechtsgebieden:

Commercieel procesrecht

Ons kantoor voert procedures en adviseert over alle in het bedrijfsleven voorkomende geschillen ten aanzien van de uitvoering van zakelijke contracten. »»

Ondernemingsgeschillen

Onenigheid tussen vennoten of aandeelhouders kan ingrijpend zijn. De financiële en zakelijke belangen zijn vaak groot. De bijstand van een advocaat is van groot belang om de beëindiging van de samenwerking gecontroleerd te laten verlopen en het maximale uit de ontvlechting te halen. »»

Ontslagrecht

Binnen het brede spectrum van het arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het ontslagrecht. Dus in die gevallen waarin partijen niet meer met elkaar door één deur kunnen. »»

Ondernemer en echtscheiding

Ons kantoor is gespecialiseerd in complexe echtscheidingen. Ondernemers verdienen specifieke kennis op dit gebied. Onze ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring stelt ons in staat om telkens een stap vooruit te denken en te anticiperen op de mogelijke gevolgen van uw jaarstukken. »»

Vastgoedrecht

Punt & Van Hapert Advocaten procedeert en adviseert over de gehele breedte van het vastgoedrecht. Daarbij gaat het zowel om commercieel vastgoed als eigen woningen van particulieren, al dan niet in een Vereniging van Eigenaars. »»